SUBOTA U 21

HAIL, CEAZAR: Beskrajan dan

  • Izvor: ATV
  • 30.04.2022. 15:01

Da li znate kako izgleda dan jednog holivudskog producenta? Sa kakvim izazovima se suočava i šta sve mora da 'zakrpi' kako bi jedan film bio pun pogodak? Upravo o tome na specifično komičan i jedinstveno uzbudlji način u režiji i po ideji braće Coen priča film 'Hail, Ceasar!'

Film prati jedan dan Eddie Mannixa, producenta takozvanog 'fixera' na filmskom setu u Hollywoodu 50-tih godina prošlog vijeka, kada je jedna od najmoćnijih industrija filma bila na svjetskom tronu. Jedan njegov dan je nečiji cijeli život i što je najzanimljivije ovo je film inspirisan životom stvarnog Eddie Mannixa, koji je bio jedan od najmoćnijih ljudi u holivudskoj filmskoj industriji.

Kako je biti onaj koji ima i mora imati riješenje za sve što pođe po zlu na filmskom setu? Čak i kada glavnog glumca otmu komunisti?

Da li će Eddie uspijeti da popravi još jedan turbulentan dan u kreiranju filma?

Glumačka postava sačinjena je od samih zvijezda današnje holivudske filmske industrije: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton i Channing Tatum.

Uživajte u britkom humoru i vrtlogu jednog sasvim mogućeg, ali i sasvim nemogućeg svijeta u holivudskom stilu.

Film ‘Hail, Ceasar!’ subota u 21 čas.