SRIJEDA U 20

HOTEL BEOGRAD: Bajka o Paši i Daši

  • Izvor: ATV
  • 09.01.2023. 20:00

Rusko-srpska bajka o Paši i Daši koja je zaludjela cijelu Rusiju i Srbiju stiže u program ATV-a i prijeti da vas opije romansom kakvu još niste vidjeli.

Mini-serija 'Hotel Beograd' rađena je prema istoimenom filmu u rusko-srpskoj koprodukciji, a dio je franšize 'Kuhinja', odnosno nastavak sitkoma 'Hotel Eleon'.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela 'Eleon', Paša, postaje vlasnik hotela sa pet zvjezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću nametnula situaciju kroz koju će morati da odraste. Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu i to višemilionsku! Kako bi namirio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovim ćerkom. Dok djevojka priprema vjenčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada susreće u Beogradu svoju rusku ljubav, Dašu. U romantičnoj atmosferi drevnog grada oživljavaju svoja osjećanja i ponovo shvataju da im je ljubav suđena. A kao što to obično biva u bajkama Paša i Daša će za svoju ljubav morati da plate veliku cijenu i pođu kroz urnebesno smiješne izazove.

Zvijezde serije su svakako srpski glumac Miloš Biković, koji je filmovima 'Led' i 'Sluga' postao jedan od omiljenih glumaca i u Rusiji i zanosno lijepa ruskinja Dijana Požarskaja, a beskrajno sjajnom filmskom paru rame uz rame staje besprijekorna srpska ekipa – Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Sablić, Srđan Žika Todorović, ali i pretalentovana ruska ekipa koju predvode Aleksandra Kuzenkina, Boris Dergjačov, Jakov Jevtović i Igor Litovkin.

Jedno je sigurno 'Hotel Beograd' zaustaviće vam dah – smijehom i bajkovito oblikovanom rusko-srpskom ljubavnom pričom.

Od srijede u 20 časova. 

Tagovi: