UTORAK U 20

IGRA SUDBINE: Treća sezona najgledanije serije u regionu!

  • Izvor: ATV
  • 08.03.2022. 15:45

Nije ‘urbana legenda’ da je kreator i scenatrista Žarko Jokanović, prije nekoliko mjeseci posljednjom klapom na snimanju druge sezone i početkom njenog emitovanja, stavio tačku na živote porodica Kanački i Ožegović, ali ga je u tome spriječila publika širom regiona koja je pisimima, pozivima i dopisima, tražila da njihova omiljena domaća telenovela nastavi da igra svoj magični život. A onda je pred sam kraj godine počelo snimanje prvih epizoda treće sezone koja na programu ATV-a počinje u utorak, 8. marta u 20 časova. I očekuje vas mnogo napetih epizoda i uzbudljivih preokreta!

Nova sezona donosi nevjerovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović, njihovih prijatelja i suparnika. Uz stare likove, nevjerovatne obrtne, intrige, ljubavne strasti, zavjere, (ne)prijateljstva očekuje vas 20-tak novih likova, među kojima je i proslavljeno ime srpskog glumišta, Mira Banjac, a koji će dodatno uzburkati sve strasti, i učiniti da do samog kraja bez daha, uz suze i smijeh, sa uzbuđenjem i strepnjom uživate uz omiljene junake i seriju koja gledanošću ‘vedri i oblači’.

Uz novih nekoliko studija, novu glumačku energiju i staru gardu nevjerovatna priča igre sudbina doživjeće svoju novu dimenziju, koju ne možete ni da naslutite!

A evo šta vas sve očekuje već u prve dvije epizode vaše omiljene telenovele!

Prošlo je godinu dana otkako su se Ada i Ivan venčali. Za tih godinu dana, gotovo svi likovi su se našli u novim okolnostima.

Sofija, iako je dobila šansu za novi početak, dijagnostifikovan joj je sindrom poremećaja ličnosti sa kojim mora da se bori.

Idila između Nade i Strahinje počela je da se ruši i sada se bore sa bračnim problemima. Nada je postala uspešna modna kreatorka, često u krugu zgodnih manekena, na koje je Strahinja ljubomoran.

No, situacija nije mnogo drugačija između Ade i Ivana – jedan buket cvijeća naslovljen na Adu napraviće haos.

I Luka ima zdravstvenih problema – brat ga podupire da krene na psihoterapiju, ne bi li što prije ‘stao na noge’.

Treća sezona najgledanije domaće telenovele – ‘IGRA SUDBINE’ utorak u 20 časova.

Tagovi:
  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.