VEČERAS U 21:40

MOČVARA: Kamen je podignut i otkriveno je leglo zmija

  • Izvor: ATV
  • 16.03.2022. 15:15

Radnja priče u novoj sezoni ‘Močvare’ seli se iz Beograda u Sentu, naizgled idilično vojvođansko mjesto na obali mirne ravničarske rijeke, gdje nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti.

Inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) dolazi u Sentu, kako bi istražio brutalno ubistvo Elene, djevojke koju je poznavao i kojoj je pokušao da pomogne. Mučen lošim odnosima sa bivšom ženom i nebalansiranim odnosom sa ćerkom, traganjem za smislom svog života, očinstva i porijekla, nakon smrti majke intenzivno se bavi otkrivanjem sopstvenog života. Ispostavlja se da mirno vojvođansko mjesto u kome je ubijena Elena krije strašne tajne – niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno i tajnu Krsmanovićevog porijekla i godinama skrivanih porodičnih tajni.

Inspektorima Nikoli i Mari, uigranom tandemu, priklučuje se Atila Varga (Rober Ožvar), mladi inspektor iz Sente. I dok se kreću vojvođanskim ravnicama tražeći dokaz više, kao da se lijepo uglačani kamen idile lagano diže i otkriva leglo zmija – sve što je nekad imalo oblik i živelo u svojoj mračnoj skrivenosti, biće otkriveno i zauvijek urušeno.

Močvara’ druga sezona – VEČERAS u 21 čas i 40 minuta.

Tagovi: