NЕDJЕLjA U 13

NAŠA NOVOGODIŠNjA PRIČA: Najbolja priprema za najluđu noć

  • Izvor: ATV
  • 29.12.2023. 14:45

Odabrano društvo, odlična muzika, bogata ukusna trpeza, omiljeno piće i veselje – svakom dosta za nezaboravan doček Nove godine, a toga će u 'Našoj novogodišnjoj priči' biti napretek. Zato vas pozivamo da nam se u nedjelju, tačno u 13 časova, obavezno pridružite, jer će sve prštati od prave novogodišnje euforije.

Godinu u kojoj smo se 'vratili' ćiriličnom pismu, predstavili svoj novi logotip, osvojili mnoštvom formata u domaćoj produkciji i dokazali da s pravom 26 godina naša ATV nosi epitet prve, autentične i drugačije, dostojno ćemo proslaviti i našim gledaocima pokloniti program za pamćenje.

Domaćini, nema im mane – provjerenom tandemu, Dragani Božić i Milici Nogo, pridružiće se uvijek rado viđeno lice ATV-a, Predrag Ćurković, a Nikolina Đekanović i njena muzička ekipa pobrinuće se da novogodišnja čarolija bude još veličanstvenija i to neprolaznim hitovima za ples.

Očekuje vas pregršt zanimljivih prazničnih priča, ispunjenih iskrenim željama, pažljivo odabrani gosti, koji će zajedno sa našim voditeljskim triom, druženje pretvoriti u pravi spektakl, a ono što posebno ističu je darivanje – gledaoce očekuje pregršt vrijednih poklona i želja.

Ko još sumnja da će najbolje pripremanje za najluđu noć biti na ATV-u?

Uz pozivnicu na najbolje praznično druženje od srca vam želimo mnogo zdravlja, radosti, uspjeha i nezaboravih uspomena!

Pratite nas i putem Vibera