PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Aktuelnosti iz cijele Srpske

  • Izvor: ATV
  • 14.02.2022. 14:19

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Redovno i kvalitetno snabdjevanje električnom energijom u 'Elektrodistribuciji Pale' je bio podstrek da intenzivno rade na rekonstrukciji elektromreže. O rekonstrukciji razgovaramo sa Srđanom Kneževićem, upravnikom Terenske jedinice ED Pale.

U Trebinju je potpisan sporazum između 'Elektroprivrede Srbije' i 'Elektroprivrede Republike Srpske'. Dugogodišnja, uspješna saradnja ispunjena mnogobrojnim investicionim projektima, sada je krunisana sporazumom koji donosi nove projekte i ciljeve.

Kancer ne samo da odnosi živote u Srpskoj, nego možemo slobodono reći da na globalnom nivou postoji pandemija ove opake bolesti. U Republici Srpskoj svake godine se otrkije više od 180 slučajeva raka glića materice. Ljekari upozoravaju – samo redovnim pregledima možemo spriječiti razvoj bolesti.

Za kraj donosimo divnu priču o talentima Srpske. Lazaru Blagojeviću iz Doboja najveća ljubav je harmonika. Već osvaja nagrade na takmičenjima i uživa u muziciranju, međutim najviše od svega želi vlastitu harmoniku za koju je potrebno najmanje 15 hiljada maraka.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.