PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Grad Derventa, Dobojska pedijatrija i Željeznice Srpske

  • Izvor: ATV
  • 06.12.2021. 16:00

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Naša Biljana Stokić razgovarala je sa Miloradom Simićem, gradonačelnikom Dervente o Skupštini grada, budžetu za narednu godinu, kao i realizovanim projektima i planovima za narednu godinu.

Odlične vijesti stižu iz 'Elektro Doboja' koji sada ima sopstvenu laboratoriju za kontrolisanje električnih brojila. Vlastitom laboratorijom se uštedjelo nekoliko desetina hiljada maraka na godišnjem nivou, a istovremeno se ubrzao i pojednostavio proces verifikacije električnih brojila.

Pred ‘Željeznicama Republike Srpske’ važan je projekat elektrifikacije pruge, za koju će biti potrebno ulaganje od 40 hiljada evra i 4 godine.

Dobojski ‘Dom zdravlja’ dobio je novi ultrazvučni aparat koji će omogućiti da mališanima budu besplatno pregledani kukovi. Uprava će idalje nastaviti rad u pravcu nabavke ostale potrebne opreme kako bi se odjel pedijatrije opremio po najvišim standardima.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Tagovi:
  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Gola nauka, dokumentarni program

    ' Gola nauka, dokumentarni program

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.