PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Od privrede do tradicije

  • Izvor: ATV
  • 07.03.2022. 15:00

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

'Elektro Doboj' preduzeće je kojem je bezbjednost radnika izrazito važna. Posebna oprema im omogućuje zaštitu, a kada nema napona postoji i pet zlatnih pravila. Priču donosi naša Božana Blagojević.

Jedan od najopasnijih puteva u Srpskoj, a kojim se možda najviše kreću djeca, je magistralni put koji vodi do osnovne škole u Gornjem Tesliću. Kako bi zaštitili sve pješake, a naročito djecu, pokrenuta je kampanja 'Budi vidljiv, ne budi figura'. Kapanja će djeci omogućiti da još jednom obnove znanje o osnovnim pravilima kretanja pješaka u saobraćaju.

Gastro festival u Doboju okupio je prave gurmane. Slika tradicionalnih jela i druženja mnoge neće ostaviti ravnodušnim.

Naš Goran Živković donosi nam priču o 26. Saboru guslara pod nazivom 'Romanijo, goro od junaka'.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Tagovi:
  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.