PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Željeznice Republike Srpske

  • Izvor: ATV
  • 14.03.2022. 14:44

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Razgovaramo sa Željkom Radićem, v.d. generalnim direktorom 'Željeznica Republike Srpske' o projektu restruktuiranja željeznica, o fazama tog projekta, ulozi Ministrastva saobraćaja i veza u okviru projekta, te o konkursima kojima će preduzeće dodatno unaprijediti svoje poslovanje.

Studentima prve godine 'Šumarskog fakulteta' u Vlasenici dodjeljena je jednokratna pomoć. Mladima će biti olakšano školovanje, a posebno studentima koji dolaze iz regiona.

Bolnica 'Sveti apostol Luka' u Doboju svečano je obilježila 70 godina postojanja. Jubilej je obilježio i početak radova na novoj bolnici, koja će i pacijentima i zaposlenima pružiti bolje uslove.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Tagovi: