Od četvrtka, 12. januara u 18:20

SLATKE MUKE: Ništa nije savršeno osim savršenog humora

  • Izvor: ATV
  • 09.01.2023. 20:00

On je tu da nas razmrda samo i isključivo gromoglasnim smijehom. On je tu da nam pokaže da svi imamo isti odraz u ogledalu, da svi bijemo iste, male i velike, životne bitke. On je tu da nam otkrije da život popularnog komičara nije ništa drugačiji od našeg – svi smo isti pod nebeskim svodom i svi smo samo obični ljudi na putovanju na kojem je uvijek lakše naoružati se osmijehom, pozitivom i biti samo jedinstveno svoj.

Ko je ON?

Uz dužno poštovanje svima – to je najjači komedijaš – Andrija Milošević.

Andrija Milošević, fiktivni lik i televizijska zvijezda, poznati komičar, a i običan i porodičan čovjek koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima — od zahtjevne majke preko nesnađenih prijatelja i djece koje brinu školske brige pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu. Svojom tvrdoglavošću, ponekad i infantilnošću, avanturističkom i pomalo manipulativnom prirodom, ali velikim i iskrenim srcem, iako upada u čudne situacije, uvijek pokušava da istjera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi. I tako ostavlja svoj poseban i neodoljiv trag baš svuda.

Andriju prate prije svega njegova supruga Ana (Aleksandra Tomić), sa kojom je još od studentskih dana. Ona je kraljica njegovog života, ona koja može da ga prati 'hladne glave' – intelektualka, strpljiva i sigurna osoba, i jedina imuna na Andrijin nepresušni humor i provokacije. Imaju dvoje djece - trapavog i simpatičnog Velju (Aleksandar Osvald) i oštru i upornu Sašu (Manja Aleksić). Njegovi najbolji prijatelji još od djetinjstva neizostavni su dio gotovo svih dogodovština: seksom opterećeni Viktor (Aleksandar Srećković Kubura) i nesigurni Dule (Damjan Kecojević). U cijeli portret savršeno se uklapa i mama Dubravka (Mirjana Karanović), sposobna da ga ne sluša kad mu je teško i da mu priča nebitne i nepovezane stvari.

Andrija se pored njegovih 'prvoligaša' susreće sa paletom različitih karaktera koji se na jedinstven način uvlače u njegov svijet i bacaju ga na 'slatke muke'.

Ne propustite priču koja zasmijava do suza i koja ohrabruje – svima su nam 'SLATKE MUKE' iste - od četvrtka, 12. januara u 18 časova i 20 minuta. 

Tagovi: