SUBOTA U 21

TED: Magija prijateljstva

  • Izvor: ATV
  • 09.07.2022. 15:00

Sjajna američka komedija 'Ted' koju je režirao i napisao Seth MacFarlan. U filmu glume Mark Wahlberg (John Bennett) i MacFarlane, koji je dizajnirao i dao glas plišanom medi Tedu i preljepa i izvanredno talentovana Mila Kunis.

John Bennett dječak je koji na poklon od roditelja za praznike dobija plišanog medu. Jedna njegova želja pred spavanje u zagrljaju sa medom otvoriće polje čuda. On je zaželio da meda oživi i postane njegov najbolji prijatelj, neko s kim će odrastati i doživjeti sve avanture života. Niti jedna želja nije nemoguća – medo je oživio i postao Ted, najbolji Johnov prijatelj.

Oni će zajedno ići u školu, zajedno prolaziti kroz 'teške' tinejdžerske godine, ići na žurke i putovanja, a oko Teda će se skupljati mediji koji će pisati o čudnom slučaju stvarnosti. Film nas vodi do sadašnjeg vremena, kada je Ted zaposlen, izlazi sa devojkama, a njih dvojica većinu vremena provode opijeni kompjuterskim igricama i opijatima. Ipak nešto se mjenja u Johnovom životu. On upoznaje Lori (Mila Kunis) i srce mu zaigra po prvi put. On i Lori izlaze, uživaju i vole se, ali je sa njima uvijek Ted. Ubrzo će to postati kamen spoticanja ljubavi koja se razvija.

Za film je komponovana i originalna uvodna pjesma i to iz pera pretalentovanog Setha MacFarlana pod nazivom 'Svako ima svog najboljeg prijatelja' koja je bila nominovana na 'Oskaru' u kategoriji za najbolju originalnu muziku. Odlična muzička lista, neiscrpne 'dogodovštine' dvojice prijatelja, prepreke na koje nailazi njihovo prijateljstvo, ali i Johnova ljubav prema Lori zabaviće vas i u vama oživjeti ono djete koje tako snažno želi igru sa svojim prijateljem iz djetinjstva. Ili će vas podsjetiti na vašu plišanu igračku koja nikad nije govorila, ali je bila uvijek tu, pod miškom u toplom krevetu pred polazak u svijet snova.

Koliko je prijateljstvo snažno i može li neobična plišana igračka, koja govori biti najbolji prijatelj? Može li osjećati i voljeti?

Film o igračkama, velikom prijateljstvu i čarolijama - 'Ted' subota u 21 čas.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.