VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Zanimljive teme za odličan vikend

  • 04.03.2022. 18:00

Ekipa našeg vikend jutarnjeg programa 'Vikend Vekerica' na čelu sa uvijek nasmijanom i raspoloženom Jovanom Radosavljević, pripremili su za vas zanimljive teme i odličnu atmosferu za početak sjajnog vikenda. Uz toplu kafu, ili nešto po vašoj želji, opustite se i uživajte, u subotu i nedjelju od 8 časova i 30 minuta.

Subotu počinjemo raspjevano i energično. Naša Dragana Božić imala je vikend iz snova na Jahorini. Idilu sniježne ljepotice i vino upotpunili su najljepši stihovi u izvedbi legendarnog Ace Pejovića. Pogledajte kako su se družili i o čemu su razgovarali.

Donosimo priču o izuzetno zanimljivoj ženi. Radmila Tadić pobjednica ovogodišnje 'Lažijade' u Prijedoru nadmašila je sve lovce.

O novoj emisiji na talasima 94.4, 'Ono dvoje', razgovaramo sa Dejanom Ilićem, koji će sa Ivanom Igranjatić svakog petka od 15 do 17 časova pripremati za vas najbolju uvertiru za vikend.

U nedjelju razgovaramo o haloterapiji, tačnije boravku u slanoj sobi čija dobrobit je neprocjenjiva - stručnjaci kazu da samo 45 minuta boravka u slanoj sobi moze da zamijeni dva dana šetnje kroz šumu ili tri dana na moru.

Često smo svjedoci ujeda vlasničkih pasa. Sa veterinarima i stručnim licima razgovaramo o agresivnim psima– zašto dolazi do situacija da vlasnički ili pas lutalica ujede čovjeka, šta bi trebalo uraditi sa psom koji pokazuje agresiju, te kakva je zakonska regulativa za vlasnike pasa.

Za kraj nedjeljnog druženja izdvajamo razgovor sa jednom od legendi srpske košarke – za 'Vikend Vekericu' govori Bojan Tomašević.

Donosimo i recepte – lagana zakuska za vikend druženje i poslastica koju će svi ukućani pamtiti.

Razbudite se sa nama i pripremite za sjajan vikend – 'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju od 8 časova i 30 minuta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.