SNSD Trebinje

Petrović: Deretiću je najpametnije da se skloni sa političke scene, ovako zastrašujuće poruke nikada niko nije slao građanima

  • Izvor: SRNA
  • 03.10.2024. 17:33

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović najoštrije je osudio prijeteće poruke odbornika Liste za pravdu i red u Skupštini grada Trebinja Slobodana Deretića, poručujući mu da mu je najpametnije da se skloni sa političke scene, te izrazio uvjerenje da će nadležni organi preduzeti sve kako bi se ova situacija stavila pod kontrolu.

Petrović je istakao za Srnu da ne razumije Deretićevo ponašanje i takve uznemirujuće prijetnje, te dodao da je vidljivo da on nije politički zreo.

"Nikada se nije desilo da neko šalje ovako strašne i jezive poruke Trebinjcima, dobronamjernim ljudima bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju", rekao je Petrović.

Komentarišući audio-snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji ukazuje da predsjedniku Liste za pravdu i red Nebojši Vukanoviću najbliži saradnici rade iza leđa, Petrović je rekao da to nije ništa iznenađujuće jer su prepoznati Vukanovićeva sujeta i egoizam zbog čega je i došlo do politički sukoba unutar partije.

Odbornik Liste za pravdu i red prijetio klanjem, saslušan u policiji

Odbornik Liste za pravdu i red prijetio klanjem, saslušan u policiji

Petrović je istakao da je kandidat Liste za gradonačelnika Trebinja Lazar Radan shvatio Vukanovićev karakter, te se, kako je rekao, koristeći sve metode, pa i one da mu radi iza leđa, pokušava dočepati što više glasova, jer je svjestan šta ga čeka nakon izbora.

"Radan je svjestan da će ga Vukanović nakon izbora pobrisati i iz imenika i iz političkog života kao što je to učinio mnogim svojim bliskim saradnicima do sada", rekao je Petrović.

Prema saznanjima Srne, Deretić je saslušan juče u policiji, jer je na audio-snimku koji je dospio u javnost rekao da su "na sve spremni", da će "imati interventne vodove" i da će, ako treba, "klati noževima".

Amidžić: Vlast predvođena Stanivukovićem laže građane i pričinjava višemilionsku štetu Banjaluci

Amidžić: Vlast predvođena Stanivukovićem laže građane i pričinjava višemilionsku štetu Banjaluci

"Na sve smo spremni. Imaćemo interventne vodove ovaj put. Klaćemo se noževima. Da vidim ta m...neka dođu da dijele pare. To su pare mog i tvog djeteta. Majku vam milu j... Imaćemo interventne vodove u autima, klaćemo vas ako treba noževima, ne damo da nas pokradete. Kako se "uprpio, da vidiš", rekao je Deretić, prepričavajući razgovor koji je imao sa nepoznatom osobom.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.