Saopštenje

SNSD Teslić: Miličević izdajnik srpskog naroda u lažnoj odbrani "9. januara"

  • Izvor: ATV
  • 20.06.2024. 19:03

Predsjednik SDS-a Milan Miličević na sraman način manipuliše javnošću navodno braneći 9. januar, a u stvari samo režira još jednu jeftinu političku predstavu za promociju svoje nove stranke, kojoj čak nije ni predsjednik, saopšteno je iz SNSD-a Teslić.

- Ova lažna odbrana "9. januara" ponovo potvrđuje da je Milan Miličević obični poslušnik stranaca koji pokušava da naruši svesrpsko jedinstvo. Miličević otvoreno radi protiv politike predsjednika Srbije Aleksandra Vučića po nalogu svojih stranih mentora. Niko nije i neće ukinuti 9. januar kao Dan Republike Srpske i to jasno piše u Deklaraciji Svesrpskog sabora o zajedničkoj budućnosti srpskog naroda - poručuju iz SNSD-a Teslić. 

Iz SNSD-a Teslić poručuju da će "Republika Srpska nastaviti da slavi 9. januar kao Dan Republike, a dodaje se i obilježavanje 15. februara kao Dana državnosti Srpske i Srbije".

- Zbog toga je potpisivanje bilo kakve peticije, o kojoj Miličević i opozicija pričaju, potpuno sulud čin kojim obmanjuju javnost. Licemjerno je to što Miličević nikada nije došao na Trg Krajine u Banjaluku, da sa građanima Republike Srpske, na trgu proslavi 9. januar Dan Republike, a sada ga tobože brani. Sramota je što u Tesliću, opštini čiji je načelnik, nikada nije dozvolio da bar jedna ulica nosi naziv "9. januar" kao što je to u većini opština i gradova naše Republike. Narod odlično zna da je Milan Miličević samo obični izdajnik srpskog naroda koji je odavno na platnom spisku stranaca - ističu iz SNSD-a Teslić. 

Pratite nas i putem Vibera