Premijer Srpske

Višković: U Vlasenici realizovani brojni projekti uz pomoć republičke vlasti

  • Izvor: SRNA
  • 21.09.2024. 17:34

Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je da su u opštini Vlasenica, uz pomoć republičke vlasti, realizovani brojni projekti među kojima je i nedavno otvoreni Ski-centar "Igrišta".

Višković, kome je danas na svečanoj sjednici i akademiji povodom Dana i krsne slave opštine uručeno najveće opštinsko priznanje "Zlatni grb", podsjetio je na godine kada u Vlasenici nije postojala konekcija lokalne i republičke vlasti i kada su najviše trpjeli građani, kao i na period od dolaska na vlast aktuelnog načelnika opštine Miroslava Kraljevića, koji je u saradnji sa republičkom vlašću oporavio ovu lokalnu zajednicu.

On je rekao da očekuje ubrzaniji razvoj opštine Vlasenica i najavio početak izgradnje treće trake putnog pravca preko Zvornika i Gacka do Trebinja, te izgradnju asfaltnog puta do srpskog stratišta na Rogosiji.

Еgić: Sjećanja na junaštvo predaka prenositi mladima

Еgić: Sjećanja na junaštvo predaka prenositi mladima

Višković je pozvao ljude iz drugih partija i naroda da se takmiče u projektima, a ne u omalovažavanju, te dodao da će uvijek biti onih koji to čine, ali da će čestitati suparniku ako je napravio više i bolje.

Premijer Srpske je rekao da je ono što ga drži u političkom životu činjenica da ne mogu da mu oduzmu djela, da mogu da ga ne vole i kude, ali da djela govore, i ono što čovjek ostavi iza sebe.

Višković je zahvalio i istakao da je privilegija to što mu je na svečanoj sjednici i akademiji u Vlasenici povodom Dana i krsne slave opštine uručeno najveće opštinsko priznanje "Zlatni grb" za najviše zasluge u razvoju ove lokalne zajednice i dugoročni doprinos ekonomskom i društvenom napretku.

Pratite nas i putem Vibera