Kandidat SNSD-a za gradonačelnika

Žunić: Derventa zakoračila u ozbiljnu fazu razvoja

  • Izvor: SRNA
  • 07.10.2024. 13:29

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Dervente Igor Žunić izjavio je nakon pobjede na lokalnim izborima da je Derventa zakoračila u ozbiljnu fazu razvoja i da će kao novi gradonačelnik te korake još da ubrza.

"Fokus rada će biti na privredi i privrednom razvoju, ali i na društvenim djelatnostima, kao što su sport, kultura, turizam i sve ono što treba ljudima da omogući da se lijepo osjećaju u svom mjestu", rekao je Žunić Srni.

On je naveo da je siguran da će sa svojim timom i svim građanima Dervente koji će mu, kako kaže, davati snagu iz kojih će crpiti ideje i vizije da će grad u naredne četiri godine biti još ljepše i bolje mjesto za život.

Žunić je izrazio zahvalnost svim građanima Dervente koji su izašli na izbore i na taj način pokazali svoju slobodnu volju, bez obzira za koga su glasali.

"Zahvaljujem i mojim političkim protivnicima - kandidatima za gradonačelnika koji su vodili fer kampanju i želim im uspješan dalji politički rad", rekao je Žunić.

On je izrazio zahvalnost i koaliciji koja je stajala uz njega.

Prema nepotpunim podacima Centralne izborne komisije BiH, nakon obrađenih 99,1 odsto biračkih mjesta, Žunić je osvojio 5.798 glasova ili 50,49 odsto, a kandidat SDS-a Vlado Kovačević 5.168 glasova ili 45,01 odsto.

Pratite nas i putem Vibera