PU Banjaluka

Banjalučanin uhapšen zbog napada na muškarca i nasilja u porodici

  • Izvor: ATV
  • 05.10.2024. 18:31

U Banjaluci je uhapšen muškarac čiji su inicijali A.D. iz ovog grada osumnjičen da je u krugu "Nove pijace" fizički napao muškarca i povrijedio ga, odmah nakon toga u dvorištu porodične kuće počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, a prilikom hapšenja pružao aktivan otpor, te fizički napao policajce.

Kod uhapšenog je utvrđeno prisustvo droge amfetamin, a povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici su oduzeli četiri noža. Dva noža su pronađena u dvorištu porodične kuće, dok je jedan nož oduzet na pijaci, a jedan prilikom hapšenja osumnjičenog.

A. D. je osumnjičen da je muškarca u krugu pijace napao u 4.45 časova, navodi se u saopštenju.

Naime, riječ je o Aleksandru D. (1997) koji je ove godine osuđen za tjelesnu povredu iz 2022. kao i za davanje mita iz 2023.

Osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima - tjelesna povreda, nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti biti predat Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Kontekst

    Kontekst' donosi pregled i analizu najvažnijih događaja i procesa u regionu i svijetu, razgovore i tumačenja političara, stručnjaka za međunarodne odnose, politikologa, diplomata.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 21:45 Garavice, dokumentarni film (R) (12+)

    'Dokumentarni film 'Garavice' reditelja Dragana Radovića, u produkciji Fondacije 'Zaboravljeni korijeni'donosi priču o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda tokom Drugog svjetskog rata.

  • 23:15 Dobro došli u Akapulko (16+)

    'Dobro došli u Akapulko' je američka akciona komedija iz 2019. godine u režiji Ivana Giljerma.

  • 01:00 Noćni program

    Noćni program