Oglasili se iz Aerodroma Sarajevo

Bh. medijima stigao prijeteći mejl: ''Bombe su na aerodromu u Sarajevu''

  • Izvor: Agencije
  • 23.09.2024. 16:39

Na Sarajevskom aerodromu postavljene su eksplozivne naprave, navedeno je u mejlu koji je danas stigao na adrese više bh. medija.

"Mi smo bosanski muslimani. Uz dopuštenje Uzvišenog Alaha, vaša smrt će biti duga i bolna. Sjećamo se šta se dešavalo tokom bosanskog rata. Nismo zaboravili tugu koju ste unijeli u dom svake porodice", navodi se u prijetećem mejlu.

U mejlu je navedeno da je ''većina mislila da su izbjegli odgovornost, ali ne danas''.

"Danas ćeš umrijeti. Vođeni smo osvetom svima vama za smrt naše braće. More će se proliti krv. Ne možete pobjeći od smrti. Alahu Akbar", piše u mejlu koji je stigao sa adrese bosnjaci@mail.bg.

Ovim povodom oglasio se i sarajevski aerodrom.

"Putem mejl adrese JP Međunarodnog aerodroma Sarajevo, zaprimljena je anonimna dojava o postavljenim eksplozivnim napravama na prostoru aerodroma. Odmah po prijemu informacije, aktiviran je plan d‌jelovanja u kriznim situacijama. Sve nadležne službe na terenu postupaju u skladu sa svojim zaduženjima, a provode se sve potrebne mjere predviđene važećim bezbjednosnim protokolima. Međunarodni aerodrom Sarajevo blisko sarađuje s nadležnim bezbjednosnim agencijama, te preduzima sve potrebne mjere kako bi osigurao bezbjednost svih prisutnih na aerodromu“, poručeno je iz sarajevskog aerodroma, prenosi Radio Sarajevo.

Iz Aerodroma su zamolili građane za razumijevanje i strpljenje dok se provode predviđene procedure. 

"Sve daljnje informacije biće pravovremeno komunicirane", saopštili su iz aerodroma.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.