Tuga

Bolna ispovijest oca tragično stradalog Borisa (18) i njegove djevojke Dejane (17) - Ugasila su se dva najljepša osmijeha

  • Izvor: Blic
  • 20.09.2024. 10:14

Dani prolaze, život se nastavlja za sve sem nas koji smo za njih živjeli.

Napisao je to Vladimir Majorski, otac tragično stradalog Borisa (18) koji je 18. oktobra 2022. godine poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške. Sa njim je na motoru bila i negova djevojka Dejana.

Iako je od tragedije u kojoj su Boris (18) i Dejana (17) izgubili živote prošlo skoro dvije godine, rane na očevom srcu ne zarastaju.

– Mi ćemo ostatak života provesti u prošlosti čuvajući tako ta predivna dva osmijeha negdje duboko u sebi i nastaviti da koračamo kroz trnje života koji nam je preostao. Ostaje nam samo nada da će doći dan kada ćemo biti ponovo zajedno, ali ovaj put u vječnosti, gdje smrt ne postoji, gdje vlada ljubav i sreća i gdje nas niko i nikada neće razdvojiti. Za taj trenutak živimo, sa vjerom, kada bude volja Božija umiremo.

Mladi par počiva zajedno

Podsjetimo, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se 18. oktobra 2022. godine kada su Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim “mercedesom” na putu Novi Sad – Inđija, kod Beške. Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru, uslijed čega je i došlo do saobraćajne nesreće.

Vozač mercedesa ima inostranu vozačku dozvolu, jer je pola svog života proveo radeći u Njemačkoj, a on je i nakon nesreće vozio i automobilom dolazio na suđenje, kako je ispričao Borisov otac.

Vozilo uništeno - Teška nezgoda u BiH, kamion sletio u provaliju

Vozilo uništeno - Teška nezgoda u BiH, kamion sletio u provaliju

Boris je išao u kuvarsku školu u Beogradu, dok je Dejana Neralić (17) maturirala u srednjoj školi u Inđiji. Njena matura nije mogla da prođe bez Borisa: on je došao motorom i dodatno joj uljepšao dan.

Boris i Dejana sahranjeni su zajedno na groblju u Staroj Pazovi. Roditelji Borisa i Dejane su jedni drugima podrška i redovno su u kontaktu.

Dejana poginula 27 dana prije punoljetstva

– Toliko toga o mojoj Dejani ima da se kaže, kada bih počela trebalo bi mi 17 godina da sve ispričam. Ona je moj anđeo, u svakom smislu. Moj ponos, dijete puno vrlina i dobrote. Toliko je bila zrela za svoje godine, toliko toga je željela da nauči. Bože koliko je samo planova za budućnost imala – potresnim riječima objasnila je Еmina Borotić, neutješna majka Dejane iz Golubinaca.

Kako kaže, Dejana je neposredno prije tragedije napravila spisak koga će pozvati na svoje punoljetstvo koje, nažalost, nije dočekala, jer je nastradala 27 dana prije zvaničnog ulaska u svijet odraslih.

Vatrogasno vozilo sletjelo sa puta, povrijeđeno osam vatrogasaca

Vatrogasno vozilo sletjelo sa puta, povrijeđeno osam vatrogasaca

– Ja ne živim više, sve je nestalo sa njom. Dejana je mlađa i starija sestra, imam četiri djevojčice, moja četiri ponosa i najveća uspjeha u životu. Nisam puno tražila od života, samo da su mi one žive i zdrave – navela je njena majka.

Vozač osuđen na samo tri godine zatvora

Vozač Slobodan B. je u pritvoru proveo mjesec, poslije čega je pušten da se brani sa slobode, a na suđenja je, kako je tvrdio otac nastradalog Borisa, dolazio automobilom, piše Blic.

Pratite nas i putem Vibera