Dačić se oglasio

Dijete koje je palo sa zgrade na putu za Beograd, ima teške prelome

  • Izvor: Agencije
  • 13.10.2024. 19:56

Osamnaestomjesečni dječak koji je danas oko 16 časova pao sa četvrtog sprata stambene zgrade u Novom Pazaru nalazi se u kritičnom stanju, i na putu je u Univerzitetsku dječju kliniku u Beogradu, saznaje Tanjug iz Opšte bolnice Novi Pazar.

Dijete je u kritičnom stanju, ima krvarenje i prelome ekstremiteta. Intubirano je i u bolnici u Novom Pazaru pripremljeno za transport – rečeno je iz Opšte bolnice Novi Pazar.

Dijete je danas oko 16 časova palo sa terase višespratnice u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara. Policija je obavila uviđaj, okolnosti pod kojima je dijete palo još uvijek nisu poznate.

Prvi snimak nakon pada djeteta sa 4. sprata: Očevici van sebe od jezive scene

Prvi snimak nakon pada djeteta sa 4. sprata: Očevici van sebe od jezive scene

Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je dijete na putu u Beograd radi daljeg liječenja zbog zadobijenih teških tjelesnih povreda opasnih po život, saopštio je MUP.

„Danas popodne dijete A. K, rođeno 8. marta 2023. godine, palo je sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru. Uviđajem je utvrđeno da se dijete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade“, rekao je Dačić.

Užas: Beba pala sa četvrtog sprata zgrade!

Užas: Beba pala sa četvrtog sprata zgrade!

On je naveo da je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život, u vidu preloma kostiju glave i obe ruke.

„Dijete se trenutno prevozi iz Novog Pazara u Beograd radi daljeg liječenja“, izjavio je Dačić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: