Valjevo

Dionica smrti i dalje odnosi živote: Djevojka poginula u nesreći je unuka poznatog ugostitelja

  • Izvor: Informer
  • 29.09.2024. 17:07

K. P. (23) koja je sinoć sa prijateljicom J. P. (24) poginula u teškoj saobraćajnog nesreći u mjestu Blizonja kod Valjeva je unuka vlasnika jedne kafane u Valjevu.

"Stradala K. P. je kćerka A. P, čiji otac, poznat po nadimku Beli, drži jedan mali restoran u Valjevu. Pored njega, vlasnik restorana ima još jednog sina I. P. Čuli smo za tragediju. Strašno", rekao je za "informer" jedan Valjevac.

Teške tjelesne povrede je zadobio vozač V.K, D.Ž. (18) iz Valjeva i I.K. (22) iz sela Blizonje grad Valjevo. Svo troje je prevezeno na UC Beograd.

Ognjen Pejić je bio talentovani mladi rukometaš

Inače, na putu Valjevo-Šabac ranije su se dogodile još dvije saobraćajke u kojima je poginulo peto osoba, a među njima je i poznati rukometaš Ognjen Pejić.

Radu Manojlović bliska osoba za pola godine zakinula za 100.000 evra

Radu Manojlović bliska osoba za pola godine zakinula za 100.000 evra

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Draginja, 28. decembra 2021. život je izgubio mladi i talentovani rukometaš ORK Metalac, Ognjen Pejić (21). Pored njega stradali su vozač Nemanja Aćimović (20) iz Osečine i Irena Maksimović (20) iz Valjeva. Do tragedije je došlo kad je vozilo u kome su se nalazili Nemanja, Irena i Ognjen, prešlo na suprotnu stranu i direktno se sudarilo sa kamionom.

Ognjen Pejić Peja je bio jedan od najboljih rukometaša ORK Metalac. Sa 12 godina je počeo da se bavi rukometom u Omladinskoj školi Metalca, već sa 15 godina je igrao Inter-ligu a potom i Super "B" ligu.

Samo dva i po mjeseca ranije, u čeonom sudaru "škode" i "opela" 2. oktobra 2021. godine stradale su dvije osobe, a ljekari su se borili tada za život jednog teško povrijeđenog muškarca.

Do čeonog sudara dva vozila došlo je ujutro oko 4 časa, na dijelu puta sa tri kolovozne trake. Tada su se sudarili „"škoda“ novosadskih tablica i "opel astra“ u kojoj su se nalazili poginuli Valjevci.

Nekim penzionerima stiže jednokratna pomoć, poznato i koliko

Nekim penzionerima stiže jednokratna pomoć, poznato i koliko

Od siline udara na licu mjesta poginuli su M.Đ, koji je upravljao "opelom“, i njegova tašta M.A. iz Valjeva, dok je vozač drugog vozila prevezen u valjevsku bolnicu, gdje su se borili za njegov život.

Pretpostavlja se da je vozač iz Valjeva idući iz pravca Koceljeve prešao iz svoje u treću traku i direktno se sudario sa Novosađaninom.

Pratite nas i putem Vibera