Suđenje

Dječak iz ''Ribnikara'' okrivio roditelje za masakr koji je počinio

  • Izvor: Informer
  • 08.10.2024. 14:12

K. K. (14) osumnjičen za masakr šokirao je danas na suđenju svojim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću sve u sudnici.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera dječak ubica je kroz svoje svjedočenje navodno prebacio odgovornost na svoje roditelje za masovno ubistvo 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar".

Dobro obaviješteni izvor Informera kaže da je K. K. se pred sudskim većem požalio da je majka Miljana od njega stalno zahtijevala da bude najbolji.

Riječi dječaka osumnjičenog za masakr u

Riječi dječaka osumnjičenog za masakr u "Ribnikaru" izazvale haos u sudnici

- On je naglasio da se ljutila kada u nečemu nije bio najbolji i da se drala na njega. Apostrofirao je da je upravo taj njen model ponašanja bio okidač da on odluči da pobije svoje drugare i radnika obezbjeđenja - kaže izvor Informera.

Prema njegovim riječima K. K. je bukvalno šokirao sve u sudnici kada je počeo da priča o ocu Vladimiru.

- Praktično je na oca prenio svu odgovornost za masakr. Kazao je da nije imao pištolj oca, da mu oružje nije bilo na dohvat ruke, ne bi počinio krvavi pir - dodao je izvor Informera.

Dječak ubica danas po prvi put izlazi sa klinike

Dječak ubica danas po prvi put izlazi sa klinike

Dječak ubica koji je 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole danas je prvi put izašao pred porodice ubijene djece.

Sljedeće ročište zakazano je za 17. oktobar u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:10 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:25 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)