Preduzetnici

Dragutin i njegov sin Tomislav poginuli kod Venecije

  • Izvor: Agencije
  • 20.09.2024. 20:56

Otac Dragutin (65) i sin Tomislav (40) iz Križevaca poginuli su juče oko 5.30 časova u saobraćajnoj nesreći na auto-putu nadomak Venecije.

Oni su se automobilom zakucali u kamion koji je bio ispred njih, dok fotografije sa lica mjesta pokazuju da je prednji dio automobila u potpunosti smrskan i zaglavljen ispod kamiona. 

Prema pisanju tamošnji medija, Dragutin (65) i Tomislav (40) Višak, bili su križevački preduzetnici, vlasnici transportnog preduzeća. 

Kako prenose italijanski mediji, nesreća se dogodila na auto-putu između San Đorđo di Nogara i Latisane u pravcu Venecije, a do sudara je došlo kada je audi u kome su bili otac i sin iz Križevaca nasilno naletio na kamion koji se kretao ispred.

"Ne znam kako ću dalje, izgubila sam dvoje najdražih ljudi"

Svi koji poznaju porodicu Višak sa nevjericom su primili vijest o nesreći koja je najviše pogodila suprugu i majku Ljerku Višak.

"U šoku sam i ne znam kako ću dalje. U istom trenu ostala sam bez dvije najmilije osobe i otkad su mi rekli šta se dogodilo, na tabletama sam za smirenje. Imamo osjećaj da će mi, kako će vrijeme odmicati, biti još teže. Ništa ne znam o samoj nesreći jer mi niko nije službeno ništa rekao, osim da sam zauvijek izgubila supruga i sina“, rekla je Ljerka Višak za "Podravski list". 

"Ne daj Bože da se nekome ovako nešto desi"

Dragutin i Tomislav su juče otišli na službeni put u Italiju, a dionica auto-puta na kojoj se dogodila tragedija nije im bila nepoznata jer su često prolazili pored nje s obzirom da imaju brojne poslovne partnere u Italiji.

"Ništa ne može da mi vrati muža i sina. Kad bih samo mogla da ih vidim još pet minuta da se oprostim od njih. Samo mi Bog može dati snage da preživim ovu tragediju i ne vjerujem da ću se oporaviti od toga. Imam još dva sina, jedan živi sa mnom, a drugi je u Zagrebu, i moram nekako da dođem k sebi zbog njih, stalno me zovu mnogi prijatelji i oni su mi podrška u ovim najtežim trenucima U mom životu kažu da vrijeme liječi sve rane, ali ovo više ništa ne može da izliječi moj bol“, dodala je Ljerka kroz suze.

Vulićeva za ''Rusku gazetu'': Srpska nastoji da jača veze sa BRIKS-om

Vulićeva za ''Rusku gazetu'': Srpska nastoji da jača veze sa BRIKS-om

Još se ne zna kada će tijela Dragutina i Tomislava biti prevezena iz Italije u Križevce, a to Ljerku dodatno ogorčava zbog velike tragedije koja je zadesila njenu porodicu.

"Prevoz smo dogovorili, ali čekamo odobrenje da ih pogrebno preduzeće preveze. Ne daj Bože da se nekome dogodi ovako nešto“, rekla je Ljerka Višak za "Podravski".

Pratite nas i putem Vibera