Trebinje

Droga nađena na putu: Izbacili je iz auta!

  • Izvor: ATV
  • 21.06.2024. 17:22

Pripadnici Policijske uprave Trebinje zaplijenili su 855 grama marihuanu te 471 gram amfetamin-spid, nakon što je nepoznata osoba ovu drogu izbacila iz vozila.

"Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 21. juna 2024. godine, u mjestu Volujac, grad Trebinje uviđajem izuzeli 855,35 gr. zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu i 471,80 gr. bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu amfetamin – spid. Postupajući po prikupljenim operativnim saznanjima policijski službenici su preduzimali mjere i radnje na otkrivanju i dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. U mjestu Volujac, nepoznato lice je iz putničkog automobila na kolovoznu traku izbacilo dva najlonska pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu i dva najlonska pakovanja bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu amfetamin – spid, ukupne bruto mase 1.327,15 gr", saopšteno je iz PU Trebinje.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju policijski službenici Policijske uprave preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ kao i pronalaska lica je odbacilo opojnu drogu i putničkog automobila koje je korišteno.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: