Hrvatska

Haos u centru Zagreba: Mladić ukrao auto, policajac teško povrijeđen tokom potjere

  • 13.10.2024. 18:57

Pripadnici Policijske uprave zagrebačke sproveli su kriminalističku istragu nad dvadesetogodišnjakom zbog više krivičnih djela, među kojima je i napad na policajca, koji je teško povrijeđen u centru Zagreba kada vozač ukradenog vozila nije htio da se zaustavi na policijski zahtjev.

Policajac je povrijeđen juče pri pokušaju zaustavljanja ukradenog vozila, čiji se vozač nije zaustavio, već udario u policijski kombi. Policajac je nakon toga prišao ukradenom vozilu, a vozač nastavio vožnju.

U nastavku vožnje i pokušaja bijega vozač je ugrozio tri pješaka, a nakon toga udario u zgradu gdje su ga pripadnici Jedinice interventne i specijalne policije savladali i priveli u službene policijske prostorije.

Haos u Indiji: Ubijen bivši ministar!

Haos u Indiji: Ubijen bivši ministar!

Dvadesetogodišnjak je osumnjičen za krivična djela - teška krađa provaljivanjem na štetu trgovačkog društva, prisila prema službenoj osobi na štetu trojice pripadnika Policijske uprave zagrebačke, Jedinice specijalne i interventne policije Zagreb, te dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom.

Tokom kriminalističke istrage osumnjičeni nije imao primjedbe na postupanje policije, nije imao vidljive povrede, a one mu nisu konstatovane ni ljekarskim pregledom, dok je teško povrijeđenom policajcu pomoć ukazana u Kliničkom bolničkom centru "Sestre milosrdnice".

Udovica Sinana Sakića molila njegove kolege za pomoć, a oni je odbili: ''Uzela pare na kamatu''

Udovica Sinana Sakića molila njegove kolege za pomoć, a oni je odbili: ''Uzela pare na kamatu''

Osumnjičeni je po završetku kriminalističke obrade, uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.