Beograd

''Je l' vi znate ko sam ja, boli me p***a'' - Bahato parkiranje Tanje Medenice zgrozilo javnost

  • Izvor: Kurir
  • 05.10.2024. 09:37

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nepropisnog parkiranja na Vračaru, usljed čega je saobraćaj bio blokiran na nekoliko sati, dok je danas saopšteno da je podnijeta prekršajna prijava protiv tridesetsedmogodišnje žene — koja je sada na istim mrežama identifikovana kao Tanja Radenkov Medenica, doktorka plastične hirurgije i vlasnica privatne klinike, prema pisanju portala "Republika".

Podsjećamo, policijski službenici su 1. oktobra ove godine, odmah po prijavi da je u Golsvordijevoj ulici automobil marke bmv h5 nepropisno parkiran i da ometa odvijanje saobraćaja i kretanje pješaka, izašli na lice mjesta i pomjerili vozilo sa kolovoza, a protiv vozača sačinili prekršajni nalog po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

- Molim vas da objavite, žena je parkirala auto na sred Golsvordijeve i otišla na sat vremena, ulica je blokirana kao i veći dio Bulevara u zastoju. I da ljudi znaju da je kolaps u ovom dijelu grada, žena invalid ne može da prođe, 4 busa stoje i ko zna koliko automobila - navedeno je bilo ispod podijeljenog videa, koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_".

"Je l' znate vi ko sam ja?"

Kako navodi portal "Republika", a kako se piše po društvenim mrežama, poslije sat vremena je izašla žena iz obližnje zgrade i bijesno dobacila: "Je l' znate vi ko sam ja" i "Boli me p****", sjela u automobil i odvezla se. 

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je bahata Beograđanka zapravo Tanja Radenkov Medenica, specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije i vlasnica privatne klinike, poznata po potpuno izmijenjenom fizičkom izgledu i saradnji sa starletama.

Inače, Tanja Radenkov Medenica je poznata široj javnosti i to po skandalima. Ona je uradila reklamu za kliniku sa starletom Anom Korać, gdje Koraćeva glumi djevojku zavisnu od plastičnih operacija, a doktorka je podržava u tome i plus joj dodaje šta bi još mogla da promijeni na sebi. Radenkov Medenica je često na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, dok je i svoju kliniku reklamirala bilbordima sa porukama: "Na korak do savršenstva". 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.