Beograd

Kuća u kojoj je muškarac pucao na ženu i sina pripadala Vesni Zmijanac

  • Izvor: Telegraf
  • 28.10.2024. 17:31

Porodična kuća na Bežanijskoj kosi u Beogradu, u kojoj je danas, 28. oktobra D. P. (62) pucao je iz vatrenog oružja i tom prilikom ranio sina u stomak i suprugu u nogu, nekada je pripadala Vesni Zmijanac.

Naime, kako tvrdi prvi komšija napadača, ova kuća je nekada pripadala pjevačici Vesni Zmijanac.

Prvi komšija napadača tvrdi da je ova kuća na Bežanijskoj kosi nekada pripadala pjevačici Vesni Zmijanac.

Sin stao ispred majke i dobio metak: Jezivi detalji pucnjave

Sin stao ispred majke i dobio metak: Jezivi detalji pucnjave

„Ova kuća je nekada bila kuća Vesne Zmijanac. Kupio je od nje. Radio je u inostranstvu, žena mu je Ruskinja ili Ukrajinka“, tvrdi prvi komšija napadača, piše Telegraf.

Podsjetimo, D. P. (62) koji je ranio suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22). kako Telegraf saznaje od sagovornika iz istrage ovog slučaja, ženu je godinama maltretirao i ona je, prema riječima izvora Telegrafa, zbog njega završila na psihijatriji.

"Maltretirao je ženu već neko vrijeme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vrijeme bila u duševnoj bolnici zbog njega.

Prve fotografije sa mjesta pucnjave u Beogradu: Upucao sina i suprugu u kući

Prve fotografije sa mjesta pucnjave u Beogradu: Upucao sina i suprugu u kući

Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a ispriječio se sin između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je pucao i u ćerku, ali ju je promašio. Potom je pokušao sebe da ubije", rečeno nam je.

I prema riječima komšija bio je prek i nasilan čovjek.

„Sa ovim čovjekom je moja svastika imala problem prije nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking mjesto, koje nije njegovo, i djevojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo“, rekao je komšija Filip Backović.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Ćirilica

    Ćirilica

  • 23:20 Močvara (16+)

    "Močvara" je napeta priča o nizu serijskih ubistava u Beogradu, puna obrta i neočekivanih raspleta. Inspektor Nikola, kojeg tumači Goran Bogdan, pokušaće sa svojim kolegama da riješi težak slučaj pred kakvim se beogradska policija dosada nije susrela.

  • 00:20 Noćni program

    Noćni program