Amerika

Mladić porijeklom iz BiH surovo ubijen u Las Vegasu

  • Izvor: Avaz
  • 08.10.2024. 15:53

Mladić, porijeklom iz BiH, preminuo je nakon što je pronađen upucan u slupanom vozilu u blizini područja Spring Vali, prema policiji Las Vegasa, piše američki portal "8 Njuz Nau".

U subotu policija je reagovala na području Saut Dekatur Bulevar i Sob Avenju u blizini Sanset Roada nakon što se čulo nekoliko pucnjeva.

Kada su policajci stigli, pronašli su vozilo koje je udarilo u "fiksni objekat" . U vozilu je bio mladić koji je zadobio rane od vatrenog oružja, rekla je policija.

Lavrov: Ako Kijev krene na Rusiju dugometnim raketama, ovo odmah stupa na snagu

Lavrov: Ako Kijev krene na Rusiju dugometnim raketama, ovo odmah stupa na snagu

Muškarac je identifikovan kao Еlvin Sejdinović (22), i prebačen je u lokalnu bolnicu gdje je kasnije proglašen mrtvim.

Policija je zamolila da im se jave svi koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom događaju da se jave Odjeljenju za ubistva.

Na internet stranici GoFandMi, upućena je molba za prikupljanje sredstava za sahranu.

"Porodica Sejdinović doživjela je tragičan gubitak kada je Еlvin ubijen iz vatrenog oružja dok je išao na posao u subotu 5. oktobra 2024. Cijeli svijet cijele porodice slomljen je ovim gnusnim zločinom. Bio je ljubazan sin, brat, unuk, nećak, ujak i prijatelj pun ljubavi. Bio je divno ljudsko biće koje su voljeli svi koji su ga poznavali. Bio je zabavna, spontana, avanturistička osoba. Uživao je igrati košarku i provoditi vrijeme okružen porodicom i prijateljima",  navedeno je u objavi.

Jeziva prijetnja ministru iz BiH: Biće završeno smrću

Jeziva prijetnja ministru iz BiH: Biće završeno smrću

"Istrgnut je iz naših života prerano. Porodica prolazi kroz nezamislivu bol i slomljeno srce", dodaje se.

"Sva prikupljena sredstva ići će za troškove sahrane i pomoći u ponovnom proživljavanju finansijskog stresa tokom ovog teškog vremena. Cijela porodica jako cijeni svaku pomoć", napomenuli su.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.