Milići

Napao policajca pa se loše proveo - pronađeno mu i oružje

  • Izvor: ATV
  • 30.09.2024. 12:18

Policijski službenici Policijske stanice Milići uhapsili su S.B. iz Milića zbog sumnje da je izvršilo krivična djela "Ugrožavanje sigurnosti“ i "Tjelesna povreda“. 

Policijskoj stanici Milići je 28. septembra oko 14,25 časova, prijavljeno da je S.B, uz upućivanje prijetnji opasnih po život, fizički napalo policijskog službenika koji je bio van dužnosti.

Međutim, napadač se nije najbolje proveo jer ga je policajac obuzdao.

Uhapšen dvojac u Banjaluci: Pokušali iznuditi 30.000 evra

Uhapšen dvojac u Banjaluci: Pokušali iznuditi 30.000 evra

"Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici PS Milići su izlaskom na lice mjesta potvrdili navode iste, te zatekli navedeno lice koje je od strane policijskog službenika već bilo stavljeno pod kontrolu", saopšteno je iz policije.

Policijskom službeniku ukazana je ljekarska pomoć u nadležnoj zdravstvenoj ustanovi.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda Vlasenica, a uz prethodnu saglasnost postupajućeg tužioca, policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice S.B, prilikom čega su pronađeni i oduzeti predmeti: lovački opasač sa šest patrona, elektro detonatorska kapisla i ruski signalni pištolj sa dvije papirne kutije za puščane patrone sa 16 komada patrona.

Ovi znaci su srećnici ponedjeljka i utorka

Ovi znaci su srećnici ponedjeljka i utorka

"Sve dalje mjere i radnje na dokumentovanju navedenih krivičnih djela preduzimaju se pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo Područna kancelarija Vlasenica", navodi se u saopštenju.  

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?