OJT Banjaluka

Nasilniku iz Banjaluke predložen pritvor

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora Milošu Labotiću (30) iz Banjaluke osumnjičenom za nasilje u porodici nad suprugom i omogućavanje uživanja opojne droge.

U OJT Banjaluka navode da je pritvor zatražen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, ali zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

”Osumnjičeni je 20. oktobra prekršio zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja ili uhođenja žrtve nasilja u porodici supruge K.L. koju mu je izrekao Osnovni sud u Banjaluci. To je učinio tako što je primjenom nasilja ugrozio spokojstvo, tjelesni integritet i duševno zdravlje oštećene, a prethodnog dana je naveo oštećenu i na uživanje opojne droge”, saopštilo je OJT Banjaluka.

O prijedlogu za pritvor odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Podsjetimo, Labotić je nakon hapšenja testiran na drogu i bio je pozitivan na ”benzodiazepin” i ”amfetamin”. U pretresu mu je otkriveno i 16,8 grama ”spida”. Inače, Labotić je poznat kao višestruki prestupnik kome je policija nedavno privremeno oduzela automobile ”BMW X6” i ”BMW X5”, koji nisu njegovo vlasništvo, jer je odbijao da se podvrgne testiranju na drogu, ali i zbog činjenice da u Registru novčanih kazni ima evidentiran dug od oko 5.736 KM za saobraćajne prekršaje.


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.