Kod Bačkog Petrovca

Novi detalji nesreće u kojoj je poginula žena: Džip pripada poznatom biznismenu?

  • Izvor: Blic
  • 06.10.2024. 18:49

Kod Bačkog Petrovca danas se dogodila teška nesreća, a ono što je ostalo od oba automobila - "mercedesa" i "fiat multipla" koji su učestvovali u sudaru uliva jezu.

Podsjetimo, crni mercedes koji je izazvao nezgodu kod Bačkog Petrovca u kojoj je poginula žena (38) dok su teško povrijeđena djeca od 7,9 i 12 godina kao i muškarac star 36, pripada jednom poznatom biznismenu iz Bačkog Jarka.

Međutim, kako prenosi Blic, on se nije nalazio u vozilu, već je automobil pozajmio prijatelju, ali dvojica muškaraca koja su se nalazila u mercedesu, ne žele da priznaju koji je upravljao vozilom, a jedan od njih navodno je pokušao da pješke pobjegne sa lica mjesta.

Teška saobraćajka: Majka poginula, tri djevojčice povrijeđene

Teška saobraćajka: Majka poginula, tri djevojčice povrijeđene

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na Instagram stranici 192.rs, i automobil u kom je poginula žena je cijeli zgužvan, od prednjeg dijela nije ostalo apsolutno ništa, piše Blic.

Dijelovi su pootpadali sa automobila

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći je poginula žena (38), inače majka tri povrijeđene djevojčice od 7,9 i 10 godina. Dvije su zadobile teške tjelesne povrede. U nesreći je povrijeđen i muškarac (36).

Na svu sreću, oni su van životne opasnosti.

Do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Pretpostavlja se da je nezgodu izazvao mlađi muškarac koji je upravljao Mercedesom, prenosi 192.

Pratite nas i putem Vibera