Državljanin Crne Gore

Ovo je Aleksandar koji je sa Tamarom poginuo u Njujorku

  • Izvor: Telegraf
  • 15.10.2024. 11:31

Državljanin Crne Gore Aleksandar Jokanović poginuo je tokom vikenda sa svojom djevojkom Tamarom Lapadatović (35) u stravičnoj nesreći u Njujorku.

Tamara i Aleksandar su u nedjelju bili na motociklu, kada je na njih naletio automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu. Od siline udarca i jedno i drugo su preminuli na licu mjesta.

"Muškarac (32) i 35-godišnja žena poginuli su nakon što je motocikl kojim su se vozili udario u Tojotu RAV4 u blizini 3. avenije i Е. 103. ulice na Menhetnu oko 4.43", saopštila je policija.

Poginula Tamara Lapadatović (35)

Poginula Tamara Lapadatović (35)

Na sajtu GoFundMe prikupljaju se novčana sredstva kako bi se tijelo stradalog Aleksandra vratilo u Crnu Goru.

"U nedelju, 13. oktobra 2024. godine, tragično smo izgubili svjetlo u našim životima, Aleksandra Jokanovića, koji je preminuo u razornoj saobraćajnoj nesreći. Aleksandar je mnogima bio ne samo drag prijatelj već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmjehe svima koje je sreo. Njegova dobrota, toplina i smijeh će duboko nedostajati", navodi se na stranici u kojoj se mole građani da pomognu porodici.

"U ovom nevjerovatno teškom vremenu, želimo da odamo počast Aleksandru i da podržimo njegovu porodicu dok se suočavaju sa ovim nezamislivim gubitkom. Prikupljamo sredstva da pomognemo u pokrivanju troškova transporta Aleksandrovih posmrtnih ostataka iz SAD u Crnu Goru i da pružimo pomoć njegovoj porodici u ovom srceparajućem trenutku", dodaje se.

Otac đaka ošamario profesoricu u zbornici

Otac đaka ošamario profesoricu u zbornici

Podsjetimo, na istom sajtu se skuplja novac i da se Tamarino tijelo vrati u rodnu Srbiju.

"Bila je živa duša, uvijek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017. donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom sa osmijehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica", piše na stranici na kojoj se prikuplja novac za njenu porodicu, prenosi Telegraf.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.