Panta Pantelić

Ovo je Srbin osumnjičen da je silovao djevojku u Budvi

  • Izvor: Blic
  • 25.09.2024. 20:08

Budvanska policija traga za državljaninom Srbije Pantom Pantelićem (47) zbog sumnje da je juče silovao d‌jevojku u tom gradu.

Blic je došao u posjed video-snimka na kom se vidi Pantelić vidi.

Kako navode u saopštenju policije, ženska osoba prijavila je juče jutru budvanskoj policiji da je silovana od strane njoj nepoznatog lica, na jednoj plaži u tom gradu, kojom prilikom je zadobila i povrede.

– Ona je odvezena na ukazivanje ljekarske pomoći i odgovarajuće preglede, gd‌je su joj od strane ljekara konstatovane povrede. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično d‌jelo silovanje i naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja događaja. Intenzivnim radom na terenu i preduzimanjem niza aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično d‌jelo izvršio državljanin Republike Srbije P.P. (47). Protiv njega je podnijeta krivična prijava i policija za njim intenzivno traga – navode u Upravi policije.

Višestruki povratnik

Kako je “Vijestima” rečeno, Pantelić je u Srbiji višestruki povratnik u vršenju krivičnog d‌jela silovanje.

Pantelić je napao d‌jevojku na šetalištu uz more dok je ona džogirala. Kako tvrdi izvor “Vijesti”, oborio ju je na zemlju i pored pokušaja d‌jevojke da se otrgne i odgurne ga, nije uspjela.

Kako je saopšteno, za Pantom Pantelićem policija intenzivno traga.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: