Okružno javno tužilaštvo Banjaluka

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo na Manjači

  • 21.04.2024. 10:38

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je Okružnom sudu da odredi pritvor Draženku Raduloviću (41) iz banjalučkog naselja Kola zbog sumnje da je ubio sugrađanina, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Nakon što mu je oštećeni čiji su inicijali R.V. 19. aprila oko 1.30 časova u mjestu Kola razbio vjetrobransko staklo na automobilu, osumnjičeni je drvenom letvom zadao više udaraca oštećenom po glavi nanijevši mu povrede od kojih je preminuo.

Vasiljević ubijen udarcima u glavu, osumnjičeni uhapšen

Vasiljević ubijen udarcima u glavu, osumnjičeni uhapšen

Tužilac je predložio određivanje mjere pritvora zbog vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom d‌jelu za koje se može izreći kazna zatvora od 10 godina ili teža, koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja i posljedice, te bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo prijetnjom narušavanja javnog reda, odnosno uznemiravanjem javnosti, naveli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Ovo je osumnjičeni za ubistvo na Manjači

Ovo je osumnjičeni za ubistvo na Manjači

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je saopšteno da je tijelo R.V. pronađeno u petak, 19. aprila u 6.35 časova u blizini osnovne škole u banjalučkom naselju Kola.

Obdukcijom, koja je izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, utvrđeno je da je smrt lica R.V. nastupila nasilno, kao posljedica više nanesenih udaraca tupim predmetom u glavu.

U saopštenju policije navedeno je i da su, prema naredbi sudije Okružnog suda u Banjaluci, 19. aprila pretreseni stan i automobil koje koristi D.R. i tom prilikom pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog d‌jela.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)