Kragujevac

Pretukli ga ranije, on potegao pušku - opet ga pretukli

  • Izvor: Kurir
  • 10.10.2024. 22:53

Na benzinskoj pumpi u Kragujevcu u četvrtak oko 19 časova izbila je tuča u kojoj je povrijeđen jedan muškarac, a trojica su uhapšena. Jedan mladić zadobio je teške tjelesne povrede, uključujući i ozbiljne posjekotine.

U pitanju je šef pumpe koji je odnedavno na toj poziciji. Kako kažu žitelji Petrovca na ulazu u Kragujevac, uzrok incidenta su raniji lični neraščišćeni računi povrijeđenog sa trojicom muškaraca koje je policija uhapsila, kao i da incident nema veze sa radom pumpe.

Kako je ispričao jedan mještanin, prije izvjesnog vremena, trojica uhapšenih muškaraca su tukla tog muškarca nakon svađe. On je danas sjedio u kafiću preko puta kada ih je vidio da su se zaustavili na benzinskoj pumpi.

Obrt u slučaju Lepe Lukić i Jelene Karleuše

Obrt u slučaju Lepe Lukić i Jelene Karleuše

Mislio je da su došli zbog njega i izvadio je pušku iz svog automobila, dok su oni izvukli sjekiru i krenuli su prema njemu. On je pucao u vazduh, ali su trojica muškaraca uspjela da ga savladaju i žestoko su ga pretukli i nanijeli mu posjekotine sjekirom po rukama.

Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, dok je policija brzo identifikovala i uhapsila trojicu muškaraca. Uviđaj je završen, sve okolnosti biće poznate tokom istrage, piše "Kurir".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: