Nesreća u Americi

Prijatelj nastradale Tamare: ''Tri dana pred smrt skakala je iz aviona, a ubio je motor''

  • 15.10.2024. 14:43

"Vijest da je Tamara poginula u Americi dočekao sam sa nevjericom. Samo tri dana ranije skakala je iz aviona, podijelila je slike na Instagramu, bila je presrećna. A onda čujem da je stradala na motoru, da je trenutak nepažnje odnio takav jedan divan život. Bila je odvažna, imala je mnogo planova u životu a sada je sve to nestalo u trenutku, zaista smo svi mnogo pogođeni!"

Ovako govori prijatelj Tamare Lapadatović (35) koja je poginula u Njujorku kada je motocikl kojim je upravljao njen momak Aleksandar Jokanović (32) udarilo vozilo “tojota RAV4”. Tom prilikom smrtno je stradao i Jokanović koji je crnogorski državljanin.

Poginula Tamara Lapadatović (35)

Poginula Tamara Lapadatović (35)

Tamara je rodom iz Kladova, a prema riječima njenog prijatelja, u Niš je došla kada je imala dvadesetak godina.

"Upoznali smo se mislim, čim je došla u Niš. Radila je kao hostesa u klubovima i restoranima. Ja sam takođe radio u jednom od tih klubova pa smo se tamo i sreli i odmah se sprijateljili. Bila je atraktivna i imala je dosta posla, znam da je bila promoterka i na Sajmu automobila. Mnogo je bila dobra, spremna da uvijek svima pomogne. Kada je moja mama otvorila radnju trebala joj je reklama i ja sam se sjetio Tamare. Pitao sam je da li bi dijelila flajere sa našim reklamama i ona je to rado prihvatila. Takva je bila, uvijek je bila spremna svakome da se nađe. Međutim, mislim da joj Niš nije ispunio očekivanja, nije mogla da zaradi koliko je željela i da živi kako je htjela. Imala je neke prijatelje ali i rođake u Americi i odlučila je da se odseli u Njujork. Kada je otputovala više se nismo čuli ali smo se pratili preko društvenih mreža i tako ostali u vezi. Vidio sam da je i tamo radila kao hostesa u hotelima i da je bila veoma zadovoljna životom u Americi", nastavlja ovaj Nišlija.

Ovo je Aleksandar koji je sa Tamarom poginuo u Njujorku

Ovo je Aleksandar koji je sa Tamarom poginuo u Njujorku

Vijest o Tamarinoj smrti do njega je došla preko zajedničkih prijatelja.

"Vidio sam da šeruju neku informaciju o njoj, pogledao sam o čemu se radi, nisam mogao da vjerujem kada sam vidio da prikupljaju pomoć za prenos njenog tijela u Srbiju. Tek tada sam saznao da je poginula na motociklu. Ne znam šta da više kažem osim da je ostavila veliku prazninu u životima svih nas koji smo je poznavali", zaključio je prijatelj stradale djevojke.

Na fejsbuk profilu stradale djevojke postavljene su njene fotografije sa prošlogodišnjeg ljetovanja na Krfu. Takođe, brojne su slike i apartmana njenih roditelja u Kladovu uz njenu molbu prijateljima da ih podjele i lajkuju.

S obzirom na to da se prikupljaju sredstva za transport njenih posmrtnih ostataka u Srbiju, još nije poznato kada će djevojka biti sahranjena.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.