Krali novac i nakit

Pritvoren zbog 18 provala u kuće, osumnjičen za još 10

Bijeljinska policija rasvijetlila je seriju provala u kuće, koje su u posljednja dva mjeseca potresala područje Janje i Ugljevika, iza kojih se sumnja da stoje D.J. iz Zvornika i B.N. iz Bijeljine.

Inače D.J. je prije nekoliko dana uhapšen u Zvorniku zbog sumnje da je sa saučesnicima počinio 18 teških krađa u Šekovićima i Zvorniku. Na prijedlog tužilaštva Osnovni sud u Zvorniku mu je odredio jednomjesečni pritvor.

”Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela protiv imovine policijski službenici su nizom mjera i radnji, došli do saznanja da su izvršioci 10 krivičnih djela teške krađe D.J. iz Zvornika i B.N. iz Bijeljine”, saopštila je PU Bijeljina.

Dvojac uhapšen zbog 18 krađa - operisali u dva grada Srpske

Dvojac uhapšen zbog 18 krađa - operisali u dva grada Srpske

Dodaju da su provale izvršene u mjestima Glavičice, Johovac, Batar, Čengić, Donje Trnove i Donje Krćine.

”Osumnjičeni su djela počinili tako što su koristili odsustvo ukućana i neprimjećeno dolazili do njihovih kuća, gdje su upotrebom alata ulazili u objekte iz koji su krali novac, nakit, oružje i druge predmete”, navode u PU Bijeljina.

Dodaju da će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini protiv osumnjičenih biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima


Pratite nas i putem Vibera