Saopštenje

Pronađeno 11 ukradenih bicikala, uhapšena jedna osoba

  • Izvor: ATV
  • 20.09.2024. 12:07

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimanjem mjera i radnji identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu lica D.P. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo krađa.

- Nadležnoj policijskoj stanici, 25.avgusta 2024. godine oštećeno lice je prijavilo da je 24. avgusta.2024. godine nepoznato lice u Banjaluci u ulici Aleja Svetog Save kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, otuđilo bicikl marke Scott aspekt vrijednosti oko 1.000 KM - navodi se u saopštenju.

Lice D.P. je lišeno slobode 18. septembra 2024. godine, a na osnovu Naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

- 19. septembra 2024. godine izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi navedeno lice, kojom prilikom je pronađen otuđeni bicikl, kao i još 11 bicikla različitih marki i modela - ističe se.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka poziva građane da ukoliko na fotografijama prepoznaju svoj bicikl, a koji im je otuđen u prethodnom periodu, kontaktiraju Policijsku stanicu Banjaluka Centar (051/337-201).

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: