U Drinskom jezeru

Pronađeno tijelo Denisa Mašića (24): Porodica ga identifikovala

  • 25.09.2024. 14:50

U Drinskom jezeru kod Janjinskog mosta nizvodno od Ustiprače pronađeno je tijelo dvadesetčetvorogodišnjeg mladića Denisa Mašića iz Goražda, potvrđeno je iz Uprave policije MUP BPK Goražde nakon što je obavljena identifikacija od strane članove porodice.

Uviđaj su obavili pripadnici policije iz Republike Srpske na čijoj teritoriji je tijelo pronađeno, a obdukcija će biti obavljena u Banjaluci. 

Nakon obdukcije tijelo će biti vraćeno porodici.

Tijelo nesrećnog mladića su prije nekoliko sati nakon intenzivne potrage iz vode izvukli pripadnici Tima za spašavanje na vodi i pod vodom Republičke uprave Civilne zaštite Srpske.

Pronađeno tijelo u Drinskom jezeru, sumnja se da je riječ o nestalom mladiću

Pronađeno tijelo u Drinskom jezeru, sumnja se da je riječ o nestalom mladiću

Denis Mašić je nestao 9.septembra ove godine, njegov nestanak je prijavljen 13.septembra policiji u Goraždu kada je počela intenzivna potraga za mladićem.

Proteklih dana pretraženo je kompletno korito Drine nizvodno od mjesta gdje je posljednji put viđen na obali rijeke u blizini goraždanskog naselja Mujković polje, a u potragu su uključeni spasilački i timovi civilne zaštite Republike Srpske i FBiH, kao i Jedinica za podršku Uprave policije MUP BPK Goražde, piše Kliks.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.