Novi detalji

Prošlo je 25 dana od nestanka Milana Đorđevića, ovo su tri bitna traga

  • Izvor: Kurir
  • 05.07.2024. 20:01

Milan Đorđević (41), farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna na Suvoj planini u Nišu i od tada od njega nema ni traga ni glasa.

Potraga za Milanom traje 24 dana, a njegova porodica je u više navrata ukazivala na to da je ključno pitanje šta se farmaceutu dogodila u periodu između 12 i 17 časova.

Nestali farmaceut iz Niša, Milan Đorđević posljednji put je viđen 10. juna oko 12 sati, kada je snimljen na kamerama. U potragu za njim uključene su sve dežurne službe, a zasad nije pronađen nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se Milanu kobnog dana desilo.

Prema riječima Milanove porodice, tog dana je sve djelovalo naizgled normalno, Milan je prije posla popio kafu sa majkom, a potom je otišao na sastanke. Poslije podne je imao obaveze ranije isplanirane, te nikom nije jasno šta je kobnog dana pošlo po zlu.

Milan je nakon posla automobilom marke škoda otišao do izletišta, gdje je parkirao vozilo na parkingu pored zatvorenog planinarskog doma. Upravo to je i posljednji trenutak kada je viđen.

Njega su oko 11.30 časova snimile kamere na jednoj od prodavnica u selu Jelašnica, kako prolazi ka Bojaninim vodama.

Pojedini očevici su rekli i da su ga vidjeli kako sjedi na nekoj klupi pored rijeke, te da je poslije toga razgovarao sa čovjekom koji je kosio livadu.

Tri bitna traga

Dosad je pronađeno više tragova tokom potrage. Na samom početku potrage pronađen je trag – riječ je o upaljaču i kutiji cigareta. Ovaj trag pronađen je nedaleko od osmatračnice na izletištu Bojanine vode.

Sljedeći trag jeste signal Milanovog telefona. Na osnovu pametnog sata koji je Milanu ostao u kući lociran je signal njegovog telefona. Pametni sat koji mu je ostao u stanu pokazao je da se njegov telefon nalazi 19 kilometra od Niša. Upravo zato je Milanov brat sa drugarima otišao do Bojaninih voda i tamo pronašao parkiran Milanov službeni automobil. U njemu je bio i Milanov telefon.

(Izvor: Kurir)

Pratite nas i putem Vibera