Uznemirujuće zlostavljanje

Šok! Pjevačica povukla prijavu da izbavi muža iz zatvora?!

  • 12.10.2024. 21:10

Javnost je zgrožena viješću da je pretučena pjevačica Aldina Bajić, a snimak koji od jutros kruži na društvenim mrežama ledi krv u žilama.

Nesrećnu pjevačicu je pretukao suprug, inače muzičar, Adis Cigura. Portal 072info, donosi detalje ovog šokantnog događaja.

Naime, sve se odigralo u noći sa 30. septembra na 1. oktobar, nakon što su supružnici završili svirku na predizbornom skupu u Arnautima

Pojavio se jeziv snimak premlaćivanja pjevačice Aldine Bajić

Pojavio se jeziv snimak premlaćivanja pjevačice Aldine Bajić

Bajić se nalazila u dnevnom boravku i koristila mobilni, što je bilo sumnjivo njenom suprugu, tvrdi izvor za “072info”.

On je zumirao kameru na njen mobilni, sumnjajući kako ga vara i dopisuje se sa nekim. Potom je sišao u dnevni boravak, čekao da Aldina ponovo nastavi sa korištenjem mobilnog, a potom joj zatražio telefon.

Ona je, navodno, u tom trenutku odbijala dati telefon, nezvanično i obrisala neku od aplikacija, nakon čega je uslijedio haos.

Samohrana majka, liječila se od karcinoma: Ovo je pjevačica koju je pretukao muž

Samohrana majka, liječila se od karcinoma: Ovo je pjevačica koju je pretukao muž

Adis je krvnički udarao Aldinu šakama u glavu, a kada je pala na pod nastavio je zadavati joj udarce nogama u glavu. 

Kako saznaje “072info”, sutradan je Adis odnio novac i njen mikrofon iz kuće, ali i plakao i tražio načine da se pomiri sa Aldinom kojoj je za to vrijeme pružana medicinska pomoć.

Potom je Adis smješten u pritvor Kazneno-popravnog zavoda u Zenici. U međuvremenu, zbog ovog incidenta, otkazali su sve nastupe, baš kao i nastup u Nemili na regionalnom skupu jedne stranke i završni u zeničkoj “Areni”. 

Uhapšen Adis Cigura nakon brutalnog premlaćivanja supruge!

Uhapšen Adis Cigura nakon brutalnog premlaćivanja supruge!

Podsjetimo, nakon ovog incidenta cijeli slučaj prijavljen je policiji, a nakon čega je Aldinin suprug smješten u KPZ Zenica.

-Tačna je informacija da se u pritvoru Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici nalazi Adis Cigura – potvrdio je za “072info” Rusmir Isak, direktor zeničkog zatvora. 

Navodno, ovo nije prvi bračni problem supružnika Bajrić, a sve zbog ljubomornog Adisa koji sumnja u vjernost supruge Aldine.

Da stvar bude ironičnija, uprkos brutalnog premlaćivanja, Aldina je, tvrdi izvor “072info”, išla do postupajućeg sudije da joj dopusti da vidi supruga, ali i kontaktirala advokata svog supruga kako bi povukla prijavu i izbavila supruga iz pritvora.

Sjećate li se filma ''Ja, robot'': Upravo je postao stvarnost

Sjećate li se filma ''Ja, robot'': Upravo je postao stvarnost


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: