Lazarevac

Srceparajuća objava oca dječice nastradale u jezivoj nesreći

  • Izvor: Blic
  • 20.08.2024. 09:36

Milan D, otac dječaka i djevojčice, koji su tragično izgubili život u saobraćajnoj nesreći u Lazarevcu kada je voz udario u automobil u kojem su se nalazili, oglasio se nakon izlaska iz bolnice.

Na društvenim mrežama podijelio je crnu naslovnu fotografiju, izražavajući duboku tugu i bol zbog gubitka svoje djece.

Ispod objave nizali su se komentari pružajući mu riječi utjehe i saučešća u ovim teškim trenucima.

Stravična nesreća u poznatom grčkom ljetovalištu: Mladić (19) poginuo u luna parku

Stravična nesreća u poznatom grčkom ljetovalištu: Mladić (19) poginuo u luna parku

Podsjećamo, otac Milan D. (38) i njegova djeca, dječak (12) i djevojčica (14), nalazili su se u vozilu marke “audi” koje je vozio Milan L. (69), taksista koji je, kako je ispričala njegova rođaka, dugo taksirao na crno i često prevozio ovu porodicu, kada je u njihov automobil udario voz.

Podsjetimo, do stravične saobraćajne nesreće došlo je juče, oko 12.40, kada je vozilo na putnom prelazu u selu Petka kod Lazarevca udario voz.

Iako je prelaz bio obilježen svjetlosnim i putnim signalima, vozač “audija” nije zaustavio automobil, već je bez kočenja prošao preko šina. Voz je udario automobil velikom silinom, pomjerio ga i potpuno zgužvao, piše "Blic".

Zemljotres prodrmao Hrvatsku

Zemljotres prodrmao Hrvatsku

U nesreći su poginuli brat i sestra koji su sjedali na zadnjem sjedištu, kao i vozač, taksista Milan L. Otac djece je zadobio lakše povrede i nakon saniranja povreda je pušten iz bolnice.

Pratite nas i putem Vibera