Šekovići

Trojac napao policajce, jedan službenik povrijeđen

  • Izvor: ATV
  • 29.07.2024. 11:15

Tri osobe uhapšene su u subotu u Šekovićima zbog napada na policajce, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako se navodi, uhapšeni su D.N., L.M. i M.M, svi iz Šekovića, i oni se terete za krivično "Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti".

"Policijskoj stanici Šekovići je istog dana, oko 02,25 časova prijavljeno da je u jednoj ulici u Šekovićima došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica prilikom čega je došlo do fizičkog napada na policijske službenike, usljed čega je jedan policijski službenik zadobio povrede. Policijskom službeniku ukazana je ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja 'Sveti Sava' Šekovići", dodaje se u saopštenju.

Mladić iz Prozora poginuo u nesreći između Posušja i Tomislavgrada

Mladić iz Prozora poginuo u nesreći između Posušja i Tomislavgrada

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda Vlasenica, a uz prethodnu saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo Područna kancelarija Vlasenica, istog dana, izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari koje koriste navedena lica.

"Policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužioca nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta", zaključuju u PU Zvornik. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.