Drugo danas

U Jablanici pronađeno još jedno tijelo

  • Izvor: n1info.ba
  • 12.10.2024. 18:09

Na području Donje Jablanice danas je pronađeno tijelo još jedne osobe koja je stradala u stravičnim poplavama koje su pogodile ovo područje prije nekoliko dana.

Ova informacija potvrđena je za N1 iz Civilne zaštite Općine Jablanica koji su se pozvali na izvore iz policije.

U međuvremenu je i Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona tu informaciju potvrdila u svom dnevnom biltenu navodeći da je jutros jedna osoba pronađena kod Konjica (Buturović Polje) što je i objavljeno te da je nakon toga još jedno tijelo žrtve pronađeno u Jablanici (Donja Jablanica).

Poznato zdravstveno stanje Kamale Haris

Poznato zdravstveno stanje Kamale Haris

“Tokom današnjeg dana mjerodavne su službe, uz potvrdu članova obitelji, uspjeli identificirati i tijelo koje se proteklih dana vodilo kao NN, a riječ je o jednoj od nestalih osoba s područja Jablanice”, istakli su iz Vlade HNK.

Prema službenim podacima iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, broj potvrđenih smrtno stradalih osoba na poplavom pogođenim područjima HNŽ-a sada iznosi 22 mrtvih. Od ukupnoga broja smrtno stradalih, osamnaest je osoba iz Jablanice, četiri iz Konjica. Aktivna je potraga za još dvije nestale osobe, jednom iz Konjica, jednom iz Jablanice.

Samohrana majka, liječila se od karcinoma: Ovo je pjevačica koju je pretukao muž

Samohrana majka, liječila se od karcinoma: Ovo je pjevačica koju je pretukao muž


Pratite nas i putem Vibera

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Еvropske mikrodržave

    U dokumentarnom programu Еvropske mikrodržave ovaj put donosimo nešto više informacija o državi Andori.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 22:00 Serija: Nemirni (16+)

    'Srpska serija iz 2023. godine, temelji se prema romanu Marka Popovića "Jedan pogrešan korak", a režirao je Darko Nikolić

  • 23:00 Noćni program

    Noćni program