Kladanj

Užas u BiH: U stanu pronađeno tijelo na kom su vidljive povrede

  • Izvor: Avaz
  • 20.09.2024. 10:58

Policijskoj stanici Kladanj juče je oko Joko 19,40 sati stigla prijava da je u Kladnju u stanu pronađeno beživotno tijelo A.N., rođen 1979.godine.

Policijski službenici su postupajući po navedenoj prijavi izašli na mjesto događaja gdje su potvrdili navode prijave. Dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kladanj je konstatovao smrt navedenog lica. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, koji je zajedno sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK izašao na lice mjesta radi vršenja uviđaja, obzirom da su na tijelu navedenog uočene povrede - rečeno je.

U toku je poduzimanje istražnih radnji, po nalogu postupajućeg tužioca, u cilju utvrđivanja okolnosti navedenog događaja i rasvjetljavanja istog.

Iz Tužilaštva TK kažu da će više informacija imati nakon što bude obavljena obdukcija.

- Dežurni tužilac je donio naredbu za obdukciju tijela preminulog kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. U toku su sve potrebne istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za smrt A.N - rekao je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: