Nesreća

ŽRS: Putnički voz udario ženu na otvorenoj pruzi između Čelinca i Vrbanje

  • Izvor: SRNA
  • 26.06.2024. 12:06

Putnički voz "Željeznica Republike Srpske" jutros je udario ženu koja se nalazila na kolosijeku na otvorenoj pruzi između željezničkih stanica Čelinac i Vrbanja, saopšteno je iz te kompanije.

U saopštenju se ističe da je da je mašinovođa uočivši žensku osobu kako prelazi prugu postupio po propisima, davao zvučne signale upozorenja i pristupio kočenju, ali se, nažalost, nezgoda i vanredni događaj nije mogao izbjeći.

Iz ŽRS su naveli da se vanredni događaj desio u 9.30 časova, a da je putnički voz saobraćao na relaciji Doboj - Banjaluka.

- Uviđaj je u toku, a povrijeđena žena je odvezena ambulatnim kolima službe Hitne pomoći Banjaluka - potvrdili su iz ŽRS.

U toku dijagnostika zdravstvenog stanja žene koju je udario voz

U toku dijagnostika zdravstvenog stanja žene koju je udario voz

Na lice mjesta po prijavi vanrednog događaja, izašle su nadležne službe Hitne pomoći, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje ŽRS.

Iz "Željeznica" apeluju i upozoravaju građane na obavezno poštovanje propisa, zabranu hodanja prugom i zadržavanja na kolosijecima, kao i na obavezno poštovanje zabrane prilaska pruzi na mjestima gdje to nije dozvoljeno.

Voz udario ženu u Banjaluci

Voz udario ženu u Banjaluci

- Željeznička pruga prelaze se isključivo na mjestima gdje je to dozvoljeno i predviđeno - podsjeća se u saopštenju i dodaje da su pješaci, kao i svi drugi učesnici u saobraćaju, obavezni da poštuju signalizaciju i znakove upozorenja kraj pruge, te da se ne kreću po pruzi.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:50 Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

    '''Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.