Prošao je kroz pakao

Horor ispovijest bivšeg NBA asa: Dobio udarac laktom, pa umalo umro

  • 20.09.2024. 14:59

Bivši student univerziteta Bejlor i NBA as koji je nastupao za Oklahomu, Peri Džons, otkrio je jezive detalje iz svog života.

Džons je bio gost podkasta "Run Your Race" i objasnio kako je umalo umro dok je bio igrač Oklahome.

- Razbolio sam se u drugoj godini u ligi i umalo sam umro. Bilo je ljeto i otišao sam kod zubara i anestezija mi nije pomagala, a dobio sam mnogo injekcija i uradili su sve. Usta su me boljela, a sve sam osjetio i dalje. Otišao sam na trening i dva dana kasnije dobijem udarac laktom i dobijao sam ih i ranije, a sada me je boljelo više nego ikada. Usta su mi se smanjivala svakim danom i jedem na slamku već danima. Poslije nedjelju dana me opet udare i sada mi već to mnogo smeta, mnogo me bole usta. Odem opet kod zubara i ne mogu da otvorim usta, ne mogu ništa da uradim. Odvedu me u bolnicu, odradimo snimanje i vraćam se u čekaonicu pa se poslije pet minuta stvara cijeli tim doktora i kažu da me spremaju za hitnu operaciju - počeo je Džons priču, pa u dahu nastavio:

- Imao sam virus koji se širio kroz moj dušnik i išao pravo u mozak. Čekao me je šlog ili moždani udar koji bi me ubio. Tako su mi doktori objasnili. Kada sam se probudio, vidio sam majku koja plače, drugare koji plaču... Sjedio sam u krevetu i gledao sam na TV da ne igram zbog bola u zubu. Počeo sam da plačem. U bolnici sam i borim se za život. Momentalno sam počeo da plačem u bolničkom krevetu. Zvao sam i agenta jer sam želio da se to sazna, da moji ljudi znaju šta mi se desilo. Umalo sam umro, a kažu da me boli zub. To je veoma loše.

Poslije NBA karijere Peri Džons se oprobao i u Еvropi gdje je nastupao za Bursu i Himki.



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: