Kandidat SNSD-a za gradonačelnika

Ada uz Nikolu Šobota: Bečki model stanova kao ključ razvoja

  • 25.09.2024. 19:22

Banjaluka zaslužuje modernizovan i održiv model stanovanja po uzoru na Beč, gdje bi mladi ljudi i porodice imali pristup kvalitetnim stanovima po povoljnim uslovima, rekao je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot na tribini u naselju Ada.

Grad bi, kao investitor, kaže Šobot, garantovao dugoročnu održivost, kontrolisane kirije i socijalnu inkluziju, stvarajući zajednice koje povezuju ljude, ne samo kroz prostor, već i kroz podršku i solidarnost.

- Ovaj model bi omogućio mladima da ostanu u Banjaluci i planiraju svoju budućnost u sigurnom i podržavajućem okruženju - istakao je Šobot.

Šobot: Debeljaci zaslužuju modernu infrastrukturu i sigurno okruženje za sve svoje građane

Šobot: Debeljaci zaslužuju modernu infrastrukturu i sigurno okruženje za sve svoje građane

Ada, kao naselje koje je u rapidnom razvoju, zaslužuje ravnopravna ulaganja u komunalnu infrastrukturu i sigurnost svojih stanovnika, istakao  je Šobot.

- Ada mora biti mjesto koje nudi sigurnost i kvalitet života za svaku porodicu. Izgradnja prelaza na magistralnom putu kod restorana "Pido" je prioritet, jer djeca iz novoizgrađene škole ne smiju biti primorana da svakodnevno prelaze opasan put bez adekvatne zaštite - naglasio je Šobot.

On je ukazao na potrebu za hitnim rješavanjem problema kolektora u Ulici Palih boraca, rekonstrukcijom puta u ulicama Vida Nježića, Petog prigradskog puta i Braće Kukrika, te izgradnjom kanalizacije u ulicama Braće Kukrika, Ada i Veljka Mlađenovića, gdje, ističe, septičke jame predstavljaju veliki problem za lokalno stanovništvo.

Na kraju, Šobot je zaključio: "Banjaluka mora biti grad za sve nas, a Ada zaslužuje da bude dio te vizije razvoja. Pobijediće Ada, pobijediće Banjaluka!"

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:00 Serija: Red Rok (12+)

    ''Serija: Red Rok (12+)