Kandidat za gradonačelnika

Adžić: Zadatak SNSD-a ostaje rad na ubrzanom razvoju grada

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2024. 19:12

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić izjavio je da zadatak ove stranke ostaje rad na ubrzanom privrednom razvoju i privlačenju investicija u Gradišku s ciljem stvaranja boljih uslova za život svih njenih građana.

Adžić je na početku kampanje za lokalne izbore rekao da je SNSD u prethodnih osam godina pokazao da zna da vodi Gradišku, gradi infrastrukturu, razvija privredu i daje podršku svim kategorijama stanovništva, penzionerima, boračkoj populaciji, mladima.

Tomaš: Rezultati i napredak svima vidljivi

Tomaš: Rezultati i napredak svima vidljivi

"U skladu sa mogućnostima i dalje ćemo ulagati u razvoj, da naš grad bude jedno ugodno mjesto za život građana i razvoj privrede, ali i da bude otvoren za sve ostale ljude i privrednike koji žele da dođu da žive ili ulažu u Gradišci", poručio je Adžić.

On je pozvao građane da glasaju za listu ove partije za Skupštinu grada Gradiška.

Nosilac liste SNSD-a Renata Obradović Popović istakla je da je čast predvoditi listu od 35 kandidata i predstavljati SNSD, partiju koja svoju politiku pokazuje na d‌jelima.

SNSD je kampanju za lokalne izbore u Gradišci počeo predstavljanjem kandidata, te lijepljenjem prvog plakata i postavljanjem bilborda u centru grada, nakon čega je u mjesnoj zajednici Donji Podgradci organizovano druženje kandidata i simpatizera ove stranke.

Pratite nas i putem Vibera