Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Građani žele da se svaki dio grada ravnomjerno razvija

  • Izvor: SRNA
  • 23.09.2024. 20:44

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da građani Banjaluke poslije četiri godine stagnacije daju podršku kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Nikoli Šobotu, jer žele da se svaki dio grada razvija ravnomjerno.

Cvijanovićeva je istakla da građani žele da se nastave intervencije koje su nekada započeli kao SNSD i izvršavali obaveze prema mještanima.

"Na svim poljima građani podržavaju ono što se zove ubjedljiva pobjeda SNSD-a", rekla je novinarima Cvijanovićeva, koja je prisustvovala predizbornim tribinama Gradskog odbora SNSD-a u Verićima i Potkozarju.

Ona je napomenula da se na tribinama moglo čuti da mještani ne žele da se projekti pokreću samo 30 dana predizborne kampanje.

"Građani traže gradonačelnika koji će četiri godine zajedno sa svojim mještanima razvijati svoj grad i to je Nikola Šobot", poručila je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot rekao je da podrška Verića velika, kao i da sugrađani kažu da ostaje problem vodosnabdijevanja, sanacija makadamskih puteva.

"Završavanje gradskog vodovoda prema Talićima i Petrovićima, rasvjeta, gradsko groblje, sve su to infrastrukturni problemi koji opterećuju Veriće, ali ovd‌je smo da pričamo o tome i SNSD je ovd‌je tradicionalno jak. Očekujemo značajnu podršku, ali i da riješimo sve ove probleme u naredne četiri godine", naglasio je Šobot.

Pratite nas i putem Vibera